CHECKMATE 3 team behaald tweede plaats tijdens EK IMS 600

  • Author: Ice
    Date: ma, 26/09/2005 - 16:10

Het Nederlandse CHECKMATE 3 team voor de gelegenheid aan boord van de IMX 40 ALPHA PRIVATE BANK van eigenaar Pavlos Kourkoulos behaald tweede plaats tijdens EK IMS 600. Het Kampioenschap vond plaats van 15 tot 24 september in Aghios Nikolaos te Griekenland.Tot de laatste race van zaterdag was het een spannend klassement, 3 boten met een nauwe aansluiting streden voor de eindoverwinning. Deze laatste race werd gewonnen door MELITI IV (GS 42) en won met slechts 0,85 punten verschil van Peter de Ridders crew in het eindklassement.

Top 3 EK IMS 600
1. MELITI IV (GS 42)
2. ALPHA PRIVATE BANK (IMX 40)
3. ALPHA BANK (IMX 40)

Zie ook: www.nearchosweek.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: