Stormen en orkanen sparen de zeilwereld niet

Met de doortochten van de stormen en orkanen bleef ook de zeilwereld niet gespaard in de US. Zo waaide het een paar dagen geleden in Mallorca 40 a 50 knopen met als gevolg dat de TP 52 klasse het even moet stellen met een deelnemer minder. Maar dit is nog niet in vergelijking met de vele Jachtclubs en dergelijke die verwoest en verslonden werden. Zo schiet er niets meer over van de Southern Yacht Club in New Orleans en men heeft al even niets meer gehoord of gezien van de Bay Waveland Club in Mississippi / Louisiana.

Southern Yacht Club
Bay-Waveland Yacht Club

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: