Nominaties Koninklijk Belgisch Yachting Verbond bekendgemaakt

  • Author: Ice
    Date: di, 10/01/2006 - 13:03

Met 19 nominaties in 5 categorieën; Yachtman, Yachtwoman, Belofte, Manager en Life Time Achievement belooft het (alles behalve) spannend te worden (bij de yachtwomens) tijdens de kampioenenhulde van het Koninklijk Belgisch Yachting Verbond. Aanstaande woensdag worden de winnaars verkozen door de Raad van Bestuur van het KBYV.

Wanneer en om hoe laat de Hulde en trofee-uitreikingen zal plaats vinden is op het ogenblik van dit schrijven nog niet bekend op de Belgian Boatshow website. De persinformatie pagina geeft een "404 page not found melding.

Alvast een sneaky preview:

YACHTMAN
Alain ROUSSEAU - MER VEILLE VM
Michel KLEINJANS - ROARING FORTIES
Peter LAUREYSSENS - POGO - WELLMENTS

YACHTWOMAN
Evi VAN ACKER - Laser Radial

BELOFTE
Charlotte CHAUVIER - Laser radial
Lander BALCAEN - Laser radial
Lien DE BIE - Europe - 470
Team Waverider - Half Tonner

MANAGER
Albert LAUWERIER - ex voorzitter BST
Freddy ORBAN - organisator races
Jean PROOT - ex voorzitter KBYV
Michael BREEMANS - CEO ECOVER
Raph VAN DESSEL - techn dir Laureyss

LIFE TIME ACHIEVEMENT AWARD
Albert LAUWERIER - ex - BST
André NELIS - carrière
Harry VAN DEN BERGH - carrière
Marcel LEEMAN - ex - IJ
Sadi CLAEYS - ISAF
Sigrid RONDELEZ - carrière

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: