Captains dinner tijdens de Belgian Boat Show en naar BOOT Dusseldorf met Peter Laureyssens

Zit mee aan tafel met Peter Laureyssens, winnaar van de Transat 650 en eregast op de Belgian Boat Show. Hij ontvangt u persoonlijk en vertelt bij het aperitief over zijn race: de voorbereiding, de race zelf en de projecten voor 2006 en 2007. Een boeiend en ontluisterend verhaal, ondersteund door audiovisuele presentaties.

Nadien volgt een gezellig dinner met visvoorgerecht buffet en hoofdgerecht, ½ fles wijn + frisdrank.

De prijs voor deze captains dinner is 30 € inclusief toegangsticket van de Belgian Boat Show.

Dit alles vindt plaats op vrijdag 17 februari om 18 uur: ontvangst van de deelnemers in the Boatview Restaurant 1ste verdieping Hal 1. Er zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar: volzet = volzet.

Achteraf kunt u de uitreiking bijwonen van de trofee Yachtman van het Jaar door het Koninklijk Belgisch Yachting Verbond in Hal 6. Peter is hiervoor één van de drie genomineerden. Raph Van Dessel, technisch directeur van Peter Laureyssens en Mick Bremans, CEO van Ecover / Wellments en Peters’ sponsor, zijn bovendien genomineerd voor de trofee Yachtingmanager van het jaar. Peter Laureyssens: Hal 6, stand 6134.

Ook naar BOOT Dusseldorf met Peter Layreyssens!
Ook niet vergeten dat Peter Laureyssens met Marine Electronics en ClubRacer op de bus zit richting Boot Dusseldorf op vrijdag 27 januari.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: