'Mer et Montagne' in Avoriaz

Op dinsdag 24 januari was 'de zee' te gast in 'de bergen', een jaarlijkse Franse traditie waarbij de organisatoren de Franse schippers uitnodigen op een partijtje sneeuwpret. Tijdens één van de onderdelen dit jaar werden zeebenen in uit Nieuw-Zeeland geïmporteerde 'blokarts' gestopt. Na een felbevochten finale slaagde Pascal Bidégorry (de schipper van de 60-voets trimaran BANQUE POPULAIRE - winnaar van de Transat Jacques Vabre) erin om zijn concurrenten het nakijken t egeven. Als je éénmaal de smaak van de overwinning te pakken hebt, dan smaakt dat nu éénmaal steeds naar meer...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: