De eenzaamheid van een lange afstand navigator

  • Author: Ice
    Date: di, 10/10/2006 - 22:19

Marcel Van Triest over de navigatie job aan boord van een grand prix wedstrijdjacht.

De Volvo Ocean Race website publiceert het verhaal over de veelbesproken Nederlandse navigator Marcel Van Triest. Het verhaal van een prof-zeiler die de snelste technische revolutie op vlak van navigatie en meteo van dichtbij heeft mogen meemaken aan boord van wedstrijdjachten. Van zijn eerste race rond de wereld op Equity & Law II in 1989 tot vele Volvo Ocean Race campagnes later.

Lees het volledige verhaal op de Volvo Ocean Race website.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: