De eenzaamheid van een lange afstand navigator

  • Author: Ice
    Date: di, 10/10/2006 - 22:19

Marcel Van Triest over de navigatie job aan boord van een grand prix wedstrijdjacht.

De Volvo Ocean Race website publiceert het verhaal over de veelbesproken Nederlandse navigator Marcel Van Triest. Het verhaal van een prof-zeiler die de snelste technische revolutie op vlak van navigatie en meteo van dichtbij heeft mogen meemaken aan boord van wedstrijdjachten. Van zijn eerste race rond de wereld op Equity & Law II in 1989 tot vele Volvo Ocean Race campagnes later.

Lees het volledige verhaal op de Volvo Ocean Race website.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: