De eenzaamheid van een lange afstand navigator

  • Author: Ice
    Date: di, 10/10/2006 - 22:19

Marcel Van Triest over de navigatie job aan boord van een grand prix wedstrijdjacht.

De Volvo Ocean Race website publiceert het verhaal over de veelbesproken Nederlandse navigator Marcel Van Triest. Het verhaal van een prof-zeiler die de snelste technische revolutie op vlak van navigatie en meteo van dichtbij heeft mogen meemaken aan boord van wedstrijdjachten. Van zijn eerste race rond de wereld op Equity & Law II in 1989 tot vele Volvo Ocean Race campagnes later.

Lees het volledige verhaal op de Volvo Ocean Race website.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: