Twee Volvo 70s in de Rolex Sydney Hobart Yacht Race

  • Author: Ice
    Date: zo, 15/10/2006 - 18:15

ICHI BAN tegen ABN AMRO I

Twee Volvo 70s zullen in december het tegen mekaar opnemen in de fameuze Rolex Sydney Hobart Yacht Race. De veelbesproken Matt Allen met ICHI BAN (ex-Brunel) en de redelijke dominante Mike Sanderson met ABN AMRO I zullen strijden om de fel gegeerde Line Honeurs.

En wat met de Super Maxies? In theorie zijn Skandia en Wild Oats XI sneller aan de wind. Voor de wind hebben de VOR 70s het voor het zeggen. Er moet dan wel voldoende wind staan anders liggen de VOR 70s ook een straat achter.

Ondertussen zijn er al 27 inschrijvingen voor de jaarlijkse Rolex Sydney Hobart Yacht Race

http://rolexsydneyhobart.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: