Twee Volvo 70s in de Rolex Sydney Hobart Yacht Race

  • Author: Ice
    Date: zo, 15/10/2006 - 18:15

ICHI BAN tegen ABN AMRO I

Twee Volvo 70s zullen in december het tegen mekaar opnemen in de fameuze Rolex Sydney Hobart Yacht Race. De veelbesproken Matt Allen met ICHI BAN (ex-Brunel) en de redelijke dominante Mike Sanderson met ABN AMRO I zullen strijden om de fel gegeerde Line Honeurs.

En wat met de Super Maxies? In theorie zijn Skandia en Wild Oats XI sneller aan de wind. Voor de wind hebben de VOR 70s het voor het zeggen. Er moet dan wel voldoende wind staan anders liggen de VOR 70s ook een straat achter.

Ondertussen zijn er al 27 inschrijvingen voor de jaarlijkse Rolex Sydney Hobart Yacht Race

http://rolexsydneyhobart.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: