Aankondiging: Ulepanne Berenburg Cup

Aankomende winter organiseren zeilinstructeurs van de Ulepanne al weer voor de achtste keer de Berenburg Cup (NED). Dit bijzonder winterse zeilevenement wordt verzeild in drie weekenden. Tijdens de eerste twee weekenden in november en december wordt op zaterdag getraind en worden op zondag wedstrijden gezeild. Tijdens het finaleweekend in januari worden op beide dagen wedstrijden gezeild. ’s Avonds geven ervaren wedstrijdzeilende instructeurs nuttige theorielessen en is er uiteraard tijd voor gezelligheid.

De Berenburg Cup vindt plaats van 17 tot en met 19 november 2006, van 8 tot en met 10 december 2006 en van 19 tot en met 21 januari 2007. Als door winters weer de veiligheid van de deelnemers in het gedrang komt, of er door een dichtgevroren Slotermeer niet gezeild kan worden staat een reserveweekend gepland van 23 tot en met 25 maart 2007.

Meer informatie over het evenement staat op: www.zeilplan.net/upbbcup.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: