Morning Glory wint Rolex Middle Sea Race

  • Author: Ice
    Date: di, 31/10/2006 - 11:54

Het lukte de kleintjes niet om Morning Glory op handicap van de troon te stoten

Morning Glory is nu officieel overall handicap winnaar van de Rolex Middle Sea Race. Tot op het laatste moment kon de uitslag toch nog andere vormen aannemen in de vloot van 68 jachten.
Zeker wanneer op het einde van de race de wind toenam en de J/109 Artie en de Britse J/105 Slingshot goed op weg waren op de overwinning te stelen van de Duitse 86 voet lange Maxi geweld.

Maar het mocht niet zo zijn, het 48 uur eerder aankomen van Morning Glory was genoeg om de overwinning veilig te stellen onder het IRC meetsysteem.

Bouwe Bekking (NED) aan boord van Hasso Plattner's Morning Glory is zeer tevreden met de overwinning.”Het was een prachtige race, ik heb er enorm van genoten. De Rolex Middle Sea Race is een fantastische offshore evenement met waanzinnige ondersteuning van de Royal Malta Yacht Club die er alles aan gedaan hebben om je welkom te voelen. De organisatie was perfect”

Foto: Morning Glory © Carlo Borlenghi / Rolex

www.rolexmiddlesearace.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: