Barcolana Race

  • Author: Ice
    Date: wo, 04/10/2006 - 11:51

Een regatta met aura

Meer dan 580 ingeschreven jachten zullen deelnemen in de Barcolana Race. Een veel besproken race in de Med met een wel erg hoge mystieke aantrekkingskracht. Nu voor de 37ste keer sinds 1963. Ondertussen is de Barcolana Race al 38 jaar een regatta open voor iedereen.

Meer dan 9000 verschillende jachten hebben de laatste 36 edities deelgenomen, van de passionele amateur tot de meest professionele zeilers en zeilsters op de Super Maxies met kantelkielen.

Opmerkelijk is de deelname van vele schippers uit de Volvo Ocean Race, Louis Vuitton cup en The Race. Dit alles in het prachtige decor van Trieste (ITA) waar de Med het centrum van Europa bereikt. Zelfs Russel Couts doet mee met zijn eigen One Design ontwerp, de RC44. Waarom?

Snuif de sfeer zelf op via:
http://www.barcolana.it

De start is van de Barcolana Race is zondag 8 oktober om 10u.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: