Initiatorcursus zeilen zwaardboten voor wedstrijdzeilers

Dit bericht is gericht aan alle Belgische wedstrijdzeilers.

Vanuit VTS wordt er in januari een initiatorcursus georganiseerd voor wedstrijdzeilers. De wedstrijdzeilers worden enkel voor deze cursus vrijgesteld van de toelatingsvoorwaarde: in bezit zijn van het A-brevet.

Als wedstrijdzeiler moet je wel voldoen aan volgende normen:
Wedstrijdzeilers uit aanloop-en Olympische klassen (470,laser,finn,49-er,europe,optimist,cadet,420,splash) die de laatste 5 jaar minstens één keer binnen de eerste 50% van het Belgisch Kampioenschap zijn geëindigd, worden vrijgesteld van het A-brevet.

Vergeet niet Uw wedstrijdpalmares bij de aanvraag toe te voegen.

De cursus gaat door in Antwerpen op het Galgenweel (KLYC-VVW Galgenweel) op de volgende cursusdata:
13 & 14 januari 2006
20 & 21 januari 2006
27 & 28 januari 2006

Examen: 3 februari 2006

Heb je interesse, schrijf je dan zo snel mogelijk bij sandra.berckmoes@bloso.be.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: