Nacht van de Yachtman

Voor deze eerste editie loodst Els De Schepper ons door haar wervelende One Woman Show ‘Terug Normaal’

De Brugse Zeil &Yachtclub, organiseert op vrijdag 8 december 2006 in nauwe samenwerking met de Vlaamse Yachting Federatie (VYF) en alle yachtclubs van de Belgische kust de ‘Nacht van de Yachtman’.

Tijdens dit tweejaarlijkse evenement willen wij alle yachtmannen (m/v) met dezelfde passie voor de zee samenbrengen in een ontspannen, exclusief kader.

Voor deze eerste editie loodst Els De Schepper ons door haar wervelende One Woman Show ‘Terug Normaal’. Een unieke belevenis.

Tegelijk willen we met de ‘Nacht van de Yachtman’ de aandacht van de diverse officiële instanties vestigen op de eenheid onder de yachtclubs. Dankzij de diverse gesponserde recepties wordt het dus zeker weer een gezellig samenzijn.

Voor het goede doel...
Het belang van een goed functionerende en op elk moment inzetbare kustreddingsdienst kan niet genoeg worden benadrukt.
De zee vormt, zeker in extreme weersomstandigheden, een constante bedreiging.
Onze degelijk opgeleide en professioneel uitgeruste vrijwilligers staan dan ook het jaar rond paraat om mensen in nood te redden en de veiligheid van vaartuigen en hun opvarenden te garanderen.
De opbrengst van de avond gaat naar hen!

Het programma...
De ‘Nacht van Yachtman’ geniet de medewerking van de provincie West-Vlaanderen en de Stad Brugge.

Meer info op: www.nachtvandeyachtman.be

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: