ClubRacer.be genomineerd bij Site van het Jaar verkiezing - Stem en win!

  • Author: Ice
    Date: do, 16/11/2006 - 16:22

Benelux populairste zeilen website alvast bij de eerst 100 – stem vandaag nog op ClubRacer en win prachtige prijzen.

Traditiegetrouw stroomde weer honderden aanmeldingen binnen van professionele en amateur websitebouwers. Webmasters strijden tijdens de Site van het Jaar verkiezing puur om de eer maar het zijn onze lezers die in de echte prijzen vallen.

Een laptop, lcd schermen, printers en MP3 spelers, het zijn maar enkele van de honderden prijzen die je kan winnen. Wat je ervoor moet doen? Surf naar www.sitevanhetjaar.be verkiezing website. Stem daar voor Benelux populairste zeilen website ClubRacer.be bij de amateursites op pagina 2, plaats 22 en klaar is Kees.

Om het met vijf woorden te zeggen: Stem op ClubRacer.be en Win!

www.sitevanhetjaar.be

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: