Aankondiging Kerstrace Colijnsplaat

Met special prijs

Zaterdag 16 december is het weer zo ver, de jaarlijkse kerstrace, vanuit de jachthaven van Colijnsplaat, is dan weer een feit.
De kerstrace kon de laatste keer niet door gaan vanwege teveel wind. ( NW 8-9)

Het was toch nog een gezellige dag, omdat het zeilen niet het enigste is wat de kerstrace te bieden heeft die dag.

Dit jaar hebben we de live-muziek (heeft dit jaar niet zoveel ruimte nodig) en de prijsuitreiking al op tijd geboekt en hopen dat het wat bijzonders wordt. Er zijn al sponsors die zich spontaan hebben aangemeld, we hopen op meer spontaniteit.

De veiligheidsvoorschriften gaan ook het deurtje van de kerstman niet voorbij, hij is dus genoodzaakt om verschillende maatregelen en wijzingen door te voeren. De citroenjevener en de haring (vis moet zwemmen ) serveren we na de wedstrijd voor uw veiligheid en die van anderen. De gluhweinbar blijft ook bestaan en wordt uitgebreid met de citroenjevener en de haring.

We gaan zaterdagochtend van kerstrace ook een paar hulpkerstmannnen benoemen om verschillende dingen te bedienen.
Na de Goofie's van november hebben al enkele vrijwilligers geoefend.

De kerstman wil graag zien dat iedereen weer zijn beste beentje voorzet (speciale prijs) en dat het weer een bijzondere kerstrace wordt.
De inschrijving kan via de e-mail kerstrace@zeelandnet.nl of inleveren in de Yachtclub.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: