Toekomst IMS zeilen in Nederland - deel 3

  • Author: Ice
    Date: vr, 03/11/2006 - 18:06

30 November valt het IMS vs IRC verdikt!

Vanuit Helsinki vernemen we dat de eerst volgende meetbriefhouders vergadering is vastgesteld op 30 november in Nieuwegein in het nieuwe gebouw van het sinds deze week op drift geraakte Watersportverbond.

Volgende week worden de uitnodigingen verstuurd. Tijdens deze vergadering wordt de uitslag bekend gemaakt van de nog te organiseren (IRC vs IMS) welles nietes peiling.

Op mijn vraag of ex-meetbriefhouders konden deelnemen aan deze peiling werd door de Noordzeeclub negatief beantwoord. De peiling is exclusief voor de huidige IMS en ORC-Club meetbriefhouders en zal voorzien worden van een verduidelijking. Tom Luijks, zeilmaker van beroep en lid van de technische commissie, is volgens mij de geknipte persoon om de peiling aan te vullen met wetenschap.

En laten we hopen dat de klantvriendelijkheid van het administratie-apparaat ook een poetsbeurt krijgt. Wat hoe je het draait of keert, elk systeem is gedoemd te mislukken zonder een geoliede administratie. Het falen van het IMS in Nederland ligt volgens mij dus niet aan het systeem maar in de toepassing ervan.

En anno 2007 gaan we toch geen papieren meetbrieven meer gebruiken zeker? Microchip op de boot, bluetoothen en racen maar!

Peiling:En wat vaar jij tijdens de Van Uden Reco: IMS of IRC?
Geef je mening via de peiling op het ClubRacer forum

Relevante berichten:
30/10/06: Hoofdbestuur Watersportverbond neemt ontslag
30/10/06: Toekomst IMS zeilen in Nederland - deel 2
12/10/06: Bijeenkomst IMS meetbriefhouders – het verslag
10/09/06: Toekomst IMS zeilen in Nederland - deel 1
10/09/06: De grootste IMS discussie aller tijden

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: