Toekomst IMS zeilen in Nederland - deel 3

  • Author: Ice
    Date: vr, 03/11/2006 - 18:06

30 November valt het IMS vs IRC verdikt!

Vanuit Helsinki vernemen we dat de eerst volgende meetbriefhouders vergadering is vastgesteld op 30 november in Nieuwegein in het nieuwe gebouw van het sinds deze week op drift geraakte Watersportverbond.

Volgende week worden de uitnodigingen verstuurd. Tijdens deze vergadering wordt de uitslag bekend gemaakt van de nog te organiseren (IRC vs IMS) welles nietes peiling.

Op mijn vraag of ex-meetbriefhouders konden deelnemen aan deze peiling werd door de Noordzeeclub negatief beantwoord. De peiling is exclusief voor de huidige IMS en ORC-Club meetbriefhouders en zal voorzien worden van een verduidelijking. Tom Luijks, zeilmaker van beroep en lid van de technische commissie, is volgens mij de geknipte persoon om de peiling aan te vullen met wetenschap.

En laten we hopen dat de klantvriendelijkheid van het administratie-apparaat ook een poetsbeurt krijgt. Wat hoe je het draait of keert, elk systeem is gedoemd te mislukken zonder een geoliede administratie. Het falen van het IMS in Nederland ligt volgens mij dus niet aan het systeem maar in de toepassing ervan.

En anno 2007 gaan we toch geen papieren meetbrieven meer gebruiken zeker? Microchip op de boot, bluetoothen en racen maar!

Peiling:En wat vaar jij tijdens de Van Uden Reco: IMS of IRC?
Geef je mening via de peiling op het ClubRacer forum

Relevante berichten:
30/10/06: Hoofdbestuur Watersportverbond neemt ontslag
30/10/06: Toekomst IMS zeilen in Nederland - deel 2
12/10/06: Bijeenkomst IMS meetbriefhouders – het verslag
10/09/06: Toekomst IMS zeilen in Nederland - deel 1
10/09/06: De grootste IMS discussie aller tijden

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: