Course Au Large lanceert internationale versie

  • Author: Ice
    Date: za, 02/12/2006 - 00:10

Vanaf het 21ste nummer heeft Course Au Large nu ook zijn internationale versie: Ocean Racing magazine

Course Au Large kopt in haar persbericht: “100% racing…and now 100% international! With the arrival of the new magazine Ocean Racing, Course Au Large is opening up to a global readership. “

Van scheepswerven, ontwerpers, racers, sponsors tot de fans van bekende internationale, vooral Franse, oceaanzeilers. Dat zijn de onderwerpen waar de Course Au Large redactie zich al jaren over buigt en nu bereikbaar zullen worden voor het grote internationale lezerspubliek.

Waarom een Engelstalige versie?
“Firstly, because ocean racing is a global discipline and the content of Course Au Large magazine since its creation, essentially international”

Secondly, what is going on with French racers and French technology is of great interest to sailors and fans around the world. The story of major ocean races (Vendée Globe, Route du Rhum,…), the development of multihulls, single-handed racing as well as major records have always attracted the interest of fans and sailors in the four corners of the world. So it was high time that an international magazine dedicated entirely to ocean racing saw the light of day

Ocean racing magazine zal om de 2 maanden verschijnen. Het eerste nummer, 98 pagina's dik, is gratis online te lezen op dit adres:

www.ocean-racing.net

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: