Zeilboeken voor onder de kerstboom

  • Author: Ice
    Date: zo, 24/12/2006 - 20:08

Iemand nog een opzoek naar een last minute geschenk voor onder de kerstboom? Voor zeilers zijn er 2 nieuwe boeken uitgebracht die niet in hun boekenkast mogen ontbreken. “Life at the extreme” - Het boek van de Volvo Ocean Race 2005-06 en “The Black Pearl - A Pirate Ship” met dagverslagen van Paul Cayard die hij tijdens zijn deelname aan Volvo Ocean Race heeft opgeschreven.

De manier hoe u deze zeilboeken goedkoop kan bestellen kan u vinden op WaterTrends.be, een nieuwkomer in het online watersportlandschap: Zeilboeken voor onder de kerstboom

Over WaterTrends.be:
WaterTrends.be is voor iedereen die op zoek is naar de laatste watersport trends van o.a. zeilboten, motorboten en hun toebehoren.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: