Zeilboeken voor onder de kerstboom

  • Author: Ice
    Date: zo, 24/12/2006 - 20:08

Iemand nog een opzoek naar een last minute geschenk voor onder de kerstboom? Voor zeilers zijn er 2 nieuwe boeken uitgebracht die niet in hun boekenkast mogen ontbreken. “Life at the extreme” - Het boek van de Volvo Ocean Race 2005-06 en “The Black Pearl - A Pirate Ship” met dagverslagen van Paul Cayard die hij tijdens zijn deelname aan Volvo Ocean Race heeft opgeschreven.

De manier hoe u deze zeilboeken goedkoop kan bestellen kan u vinden op WaterTrends.be, een nieuwkomer in het online watersportlandschap: Zeilboeken voor onder de kerstboom

Over WaterTrends.be:
WaterTrends.be is voor iedereen die op zoek is naar de laatste watersport trends van o.a. zeilboten, motorboten en hun toebehoren.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: