Zeilboeken voor onder de kerstboom

  • Author: Ice
    Date: zo, 24/12/2006 - 20:08

Iemand nog een opzoek naar een last minute geschenk voor onder de kerstboom? Voor zeilers zijn er 2 nieuwe boeken uitgebracht die niet in hun boekenkast mogen ontbreken. “Life at the extreme” - Het boek van de Volvo Ocean Race 2005-06 en “The Black Pearl - A Pirate Ship” met dagverslagen van Paul Cayard die hij tijdens zijn deelname aan Volvo Ocean Race heeft opgeschreven.

De manier hoe u deze zeilboeken goedkoop kan bestellen kan u vinden op WaterTrends.be, een nieuwkomer in het online watersportlandschap: Zeilboeken voor onder de kerstboom

Over WaterTrends.be:
WaterTrends.be is voor iedereen die op zoek is naar de laatste watersport trends van o.a. zeilboten, motorboten en hun toebehoren.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: