Zeilboeken voor onder de kerstboom

  • Author: Ice
    Date: zo, 24/12/2006 - 20:08

Iemand nog een opzoek naar een last minute geschenk voor onder de kerstboom? Voor zeilers zijn er 2 nieuwe boeken uitgebracht die niet in hun boekenkast mogen ontbreken. “Life at the extreme” - Het boek van de Volvo Ocean Race 2005-06 en “The Black Pearl - A Pirate Ship” met dagverslagen van Paul Cayard die hij tijdens zijn deelname aan Volvo Ocean Race heeft opgeschreven.

De manier hoe u deze zeilboeken goedkoop kan bestellen kan u vinden op WaterTrends.be, een nieuwkomer in het online watersportlandschap: Zeilboeken voor onder de kerstboom

Over WaterTrends.be:
WaterTrends.be is voor iedereen die op zoek is naar de laatste watersport trends van o.a. zeilboten, motorboten en hun toebehoren.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun omnichannel E-commerce strategie en Marketing automatisatie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: