Het beste van ClubRacer.be – 2006

  • Author: Ice
    Date: zo, 31/12/2006 - 16:54

2006 was weer een massief jaar zowel op persoonlijk vlak als met het uitgeven van Benelux' populairste zeilen website

De ClubRacer.be voorpagina in 2006 was goed voor 520 nieuwe berichten, 1.2 miljoen bezoekers en meer dan 9 miljoen paginabezoeken, een verdubbeling aan bezoekers en paginabezoeken tegenover 2005.

De wedstrijdzeilers uit Nederland en Vlaanderen hebben dus niet stil gezeten op het internet. Ik wil hiervoor ook de ClubRacer.be schrijvers Bert Janssen en Yan Trouwen bedanken voor hun trouwe inzet.

Qua beelden op de voorpagina hebben Mark Meulemans met RIB piloot Karin Dom ook niet stil gezeten, meermaals hebben deze pixelshooters op de voorpagina gestaan met prachtige zeilfoto's. Een nieuwkomer in het pixel landschap is Anusjka Martens. Zij kon mij dit jaar verbluffen met mooie actiefoto's tijdens de Deltaweek (zie foto boven). Anusjka is een rookie die in 2007 heel wat in haar mars kan hebben. Succes!

Clubracer community groeit nog steeds

De cijfers tonen aan dat het ClubRacer Forum nog niet aan zijn hoogtepunt zit, met 1264 gebruikers en gemiddeld 10 nieuwe berichten per dag ziet het er naar uit dat de zeilers meer en meer hun stem willen laten horen. Lezers en posters, bedankt!

Nieuwkomers

De start van het internationale ClubRacer Network is ook niet onopgemerkt gebleven. Ik heb ondertussen al meer dan 900 websites over zeilen gekoppeld, netjes gerangschikt per categorie en makkelijk doorzoekbaar. Het ClubRacer Network heeft na haar lancering 9 maanden geleden 20.931 unieke bezoekers en meer dan 52.096 paginabezoeken ontvangen uit heel de wereld.

Gloednieuw is WaterTrends.be. Hier gaan we de spotlights richten op productnieuws en trends van toonaangevende watersportbedrijven. De berichten worden klaargestoomd door Pascal Jacquemyn (journalist), Diana Bogaards (freelance), een groot correspondenten netwerk vanuit de watersportindustrie en mijzelf.

Technische vooruitgang – klaar voor de toekomst

De verdubbeling aan bezoekers heeft ervoor gezorgd dat een nieuwe webserver zich opdrong. We zijn er sterk op vooruitgaan, klaar voor de toekomst. Voor de ICT'ers onder ons: het is een high end Dell server met een dual Xeon 3ghz processor, 3 x 300gb raid 5 harde schijven en 2 gig ram geheugen geworden. De webserver wordt onderhouden door mijn internetbedrijf eTech media.

Hoe gaat de toekomst eruit zien?

Zoals jullie weten laat ik nooit al teveel in mijn kaarten kijken. Wat ik wel kan vertellen is dat binnenkort de zeilers uit Nederland en Vlaanderen er een zeer efficiënte tool gaan bijkrijgen om hun sociaal netwerk en relaties verder uit te breiden. Fun verzekerd!

Volgende week de Hall of Fame Zeezeilen 2006

Voila dit was mijn laatste bericht in 2006.

Ik zie jullie allemaal terug volgend jaar en wens jullie een schitterend 2007. Zeil voorzichtig, win veel wedstrijden en blijf afgestemd op Benelux' populairste website voor zeilers: ClubRacer.be!

ICE

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: