Belgian Boatshow - 12 VIP vrijkaarten te winnen!

Deze week geeft ClubRacer 12 VIP vrijkaarten weg voor de Belgian Boat Show. Een ClubRacer VIP vrijkaart geeft toegang voor 2 personen. Doe dus snel mee aan de prijsvraag en pak die gratis VIP vrijkaarten, indien je de juiste antwoorden weet.

Hoe gaan we te werk? Eerst en vooral zorg je ervoor dat je een geregistreerde CubRacer forum gebruiker bent omdat de vragen enkel zichtbaar zijn voor geregistreerde ClubRacer forumgebruikers. Niet getreurd voor diegene die nog geen forum account hebben. Registreren is simpel en doe je hier.

Nadien hoef je alleen maar de vragen op het forum juist te beantwoorden.

Heb je de oplossingen gevonden zend dan als de bliksem de antwoorden naar Ice via een privé forumbericht, dit voor aanstaande vrijdag 10 februari. De winnaars krijgen vrijdagavond hun persoonlijke code via een privaat forum bericht toegezonden.

Veel succes!

...en voor ik het vergeet de VIP vrijkaarten zorgen ervoor dat je niet hoeft aan te schuiven aan de kassa's, de winnaars mogen binnen via de Special Guest ingang.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: