Yanninck Lefebvre uit de kuip - 2006 wordt het selectiejaar voor het ISAF WK

Dit jaar zeilt Yannick verder in Laser. Zijn doel voor 2006 is zich selecteren voor het Isaf WK.
Op het programma staan een aantal internationale en nationale wedstrijden. Zoals United4 in Nederland, EK in Polen, WK in Weymouth.
Uiteraard wordt er volop getrained in Oostende in combinatie met een aantal specifieke buitenlandse stages.

Hij heeft tijdens de winter training gegeven aan de Cadetten die zich nu klaarstomen voor het WK in Hongarije. Op die manier geeft hij al zijn kennis en ervaring optimaal door. Zo verdient hij zelf ook een centje bij om zijn eigen ‘zeilcarriere’ mee te financieren.

Vzw Manta Sailing Promotion blijft hem financieel steunen. De ledenlijst groeit gestaag, dankzij een grote groep enthousiaste mensen, net als U.

Alle Oostendse Yachtclubs blijven Yannick elk op hun eigen manier helpen, dankzij hen zijn we al een heel eind gekomen. Toch mag hij maar voor 1 club varen en dat is RNSYC.

Tijdens de Bootshow Gent werd een contract getekend met GUL.

Verder blijft hij fysisch trainen bij Co-Activ in Oostende.
Surf gerust naar de vernieuwde website van Lefebvre Sails, daar staat Yannick zijn volledige palmares bij team. www.lefebvresails.be

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: