Voorlichtings bijeenkomsten IMS / ORC Club

Net als vorig jaar organiseert de Noordzee Club dit voorjaar ook weer landelijke meetbriefhouders bijeenkomsten. Doel van de avonden is informatie en kennisuitwisseling. In het eerste deel van het programma wordt u bijgepraat over het komende seizoen en worden veel gestelde vragen beantwoord.

Het tweede deel van de avond wordt geheel besteed aan een speciaal onderwerp, bootpreparatie in dit geval. Wat doet een topteam aan haar schip om deze in optimale wedstrijdconditie te brengen? Onderwaterschip, kiel, roer, mast, zeilen etc. komen allemaal aan de orde. Bootpreparatie is iets waar elke wedstrijdschipper mee te maken heeft, maar waarvoor de kennis slecht voorhanden is. De klassenorganisatie verwacht veel interesse voor dit onderwerp en heeft Frans van de Heijden schipper van de Daikin Airco, Nederlands Kampioen IMS 1 bereid gevonden zijn kennis te delen.

Twee bijeenkomsten zijn georganiseerd. Eén voor Noord/Midden in Lelystad en één voor Zuid/Midden in Willemstad.
Donderdag 23 maart, restaurant Wapen van Willemstad, Willemstad
Donderdag 6 april, clubhuis WV Bovenwater, Lelystad
Aanvang beide avonden 19:30 uur. Vanaf 19:00 uur koffie.
Voor adres en routebeschrijving zie www.wapenvanwillemstad.nl of www.wvbovenwater.nl
Aanmelden van deelname naar info@noordzeeclub.nl, eventueel met vragen die u behandelt wilt zien wordt op prijs gesteld.

www.noordzeeclub.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: