Volvo Extreme 40 brengt eerste DVD uit

De eerste Volvo Extreme 40 Grand Prix vond plaats tijdens de Volvo Ocean Race Prologue in Sanxenxo, november afgelopen jaar. De races eindigde in een spannede finale tussen Volvo Ocean Race Team van Carolijn Brouwer en Team Tommy Hilfiger met Randy Smyth aan het roer.

De races werden gefilmd door een professioneel camera team, waaruit vervolgens een video werd geproduceerd uit de beste 'shots'. Deze hoge kwaliteit DVD video bestaat uit een half uur 40ft catamaran zeilspektakel, interviews en beschouwingen van de races.

De DVD kan worden besteld voor een speciale prijs van 9.95 euro.

Klik op bovenstaande link met voorbeschouwing om uzelf ervan te overtuigen dat deze DVD een ‘must have’ is voor uw DVD collectie.

Om te bestellen, surf naar www.volvoextreme40.org/shop.asp

Klik hier voor voorbeschouwing

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: