Jelmer Bouw lanceert Transat 6,50 campagne

Na jarenlange afwezigheid van Nederlandse deelname in de Transat 6,50 is Jelmer Bouw in voorbereiding om als derde en tevens jongste Nederlander in 2007 aan de start te verschijnen van deze zware oceaanoversteek.
De wedstrijd voert de deelnemers van Frankrijk naar Brazilie. 30 Dagen solo op de oceaan zonder hulp en/of communicatie van buitenaf op een boot van 6,50 meter, 4200 mijl (6700 km), één man zijn boot en de zee.

Kijk voor meer informatie over de campagne op www.jelmerbouw.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: