Brunel selecteert 6 Nederlandse kandidaten voor Volvo Ocean Race

Dertien Nederlandse zeilers hebben zaterdag en zondag aan een selectie deelgenomen die het bemanningslid voor Brunel in de Volvo Ocean Race moet opleveren. Zij werden beoordeeld op hun functioneren binnen een team, lichamelijke conditie, motivatie en zeilcapaciteiten. Bij een temperatuur van 2° C. zeilden de kandidaten op open catamarans voor de kust van het Belgische Zeebrugge.

Na afloop van het weekend werden 6 zeilers gekozen die a.s vrijdag en zaterdag opnieuw op de Noordzee zullen gaan zeilen. Twee van hen zullen een dag later naar Australië vertrekken om zich bij het Brunel team aan te sluiten.

De zes zeilers die werden gekozen zijn:

  1. Roeland Franssens (35)
  2. Mark van Gelderen (33)
  3. Eduard van Lierde (30)
  4. Onno Schenk (38)
  5. Mark Slats (29)
  6. Koen Smits (25)

www.brunelteamwork.com

Een compleet fotoverslag kan u vinden op het Clubracer Forum

foto's © CluRacer.be

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: