Het ClubRacer Network opent zijn deuren

  • Author: Ice
    Date: ma, 06/03/2006 - 21:57

Sommige ClubRacers zullen het hier al gemerkt hebben dat ik de ClubRacer Gids stiekem in een nieuwe platform aan het gieten ben. Ik heb besloten om met deze upgrade geen compromissen te sluiten en gekozen voor een internationale lokalisatie, maximale vindbaarheid, gebruiksvriendelijk en een nieuw strak design.

Zo is er ondermeer een zoekfunctie bijgekomen die in de resultaat pagina's verkleinde afbeeldingen van de gevonden websites publiceert.

Veel aandacht heb ik geschonken aan de vindbaarheid via de zoekmachines. De doorgedreven zoekmachine optimalisatie zal het ClubRacer Network snel en goed laten indexeren. Met als gevolg dat de aangemelde yachting websites beter zullen scoren in de zoekmachines. Het ClubRacer Network zorgt er dus voor dat uw yachting website beter gevonden wordt door internetgebruikers die in uw diensten of informatie geïnteresseerd zijn.

Ondertussen zoek ik verder naar meer goede yachting websites. Het goede nieuws is dat iedere ClubRacer die een website heeft daaraan kan meewerken via de Suggest a yachting website pagina.

Tips voor de yachting webmasters:
Mocht je yachting website die vroeger in de Clubracer Gids stond niet in het ClubRacer Network staan dan kan je deze eenvoudig aanmelden via de Suggest a yachting website pagina. Voor watersportbedrijven is er ook een premium optie met een toppositie als gevolg.

Leo van Dorsselaer (uitgever BOOTmagazine) over het Clubracer Network:
"het zoeken van het moeilijk evenwicht tussen Acting local and thinking Global"

Het ClubRacer Network wordt mede mogelijk gemaakt door Google en Amazon.

ClubRacer Network
"A world of great yachting resources"

Men zegge het voort aan zeilersvrienden en collega's.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: