Volvo Ocean Race - Word jij de Nederlander op Brunel?

  • Author: Yan T.
    Date: ma, 06/03/2006 - 12:52

Na de euh, spannende finale over wie er naar het Eurosong festival gaat, volgt er nu nog een spannender event. Ben je Nederlander (of Nederlandster?) en ben je wel voor het extreme op zeilgebied te vinden? Dan heb je nu een kans om deel uit te maken van een Volvo Ocean Team dat in de komende etappes wel erg hoge verwachtingen heeft. Brunel is zeer ambitieus en legt de lat hoog voor wat nog komen moet. Er is plaats voor 1 Nederlander aan boord, en jij kan die persoon zijn! Volg de volgende link, vul het applicatie formulier in en waag je kans…

Na heel wat manuren werk in Mornington oogt de nieuwe Brunel er helemaal anders uit. Helemaal klaar voor het grote werk is ze nog niet, want een deel van de shore crew gaat mee aan boord van de Wilhelmus Wallenius cargo Tampere om tijdens de trip nog werkzaamheden te verrichten. Men verwacht de cargo in Baltimore rond 12 april en dat moet min of meer rond dezelfde tijd zijn dat de andere deelnemers daar ook aankomen. Schipper Grant Wharington is tevreden dat een belangrijke fase in de werkzaamheden op tijd is afgeraakt. We kijken er naar uit om terug te gaan racen. Wij zullen de verwachtingen ten opzichte van de Volvo Ocean Race en Brunel waar maken.

Foto: Team Brunel on its way to Baltimore

http://www.volvooceanrace.org

Auteur:

  • Yan T.

    Yan Trouwen zeilt sinds zijn geboorte en is gepassioneerd wedstrijdzeiler. Inshore, offshore, open boten of met catamarans, het  speelt geen rol voor Yan als er maar geraced wordt. Het liefst schrijft hij na de wedstrijd ook nog een verslag voor ClubRacer.

Voor u geselecteerd: