Princess Sofia Trophy - Sebbe uit de kuip

Vandaag een prachtig dagje. Nog best koud 's morgens tijdens de opwarming, maar een stralende hemel, die voor een snelle opwarming zorgde. Rond 10u30 waren de eerste cumulussen al zichtbaar, en de meeste reeksen konden dus op tijd beginnen.
Zoals gewoonlijk helaas, hadden wij het weer wat moeilijk om op dreef te komen. We verknoeiden totaal onze eerste start, kwamen heel snel terug in de top 15, maar deden vanf dan alles fout, wat resulteerde in onze tweede wegvalreeks (hopelijk!!!) van 30.

De tweede reeks ging al wat beter (18), om dan met een mooie reeks van 12 te eindigen. We kunnen het wel, maar helaas moeten we nog te veel nadenken, waardoor we die extra gewenningstijd nodig hebben. Er is nog steeds werk aan de winkel.

Maar toch zijn we blij, want Evi heeft de eer weer gered. Ze staat weer eerste bij de radials. Indrukwekkend! Toch wel mooi, zo'n BEL bovenaan een resultatenlijst.Iets minder, maar toch ook wel tof, Bruno en Pim in de 470 hebben ook een reeks gewonnen, al is het in de Zilver-vloot.
De komende dagen verwachten ze ongeveer dezelfde omstandigheden.
We houden jullie op de hoogte.

foto © Nico Martinez

www.trofeoprincesasofia.org

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: