EDHEC 2006 - het paradijs voor wedstrijdzeilende studenten

Neem bijna 6000 studenten, voeg daar een tenten dorp aan toe met standjes en sponsers. Neem dan een haventje met allemaal zeilers en voeg hier een land wedstrijd aan toe en je krijgt een enorm feest van monster formaat. De cocktail waar (zeilende) studenten verliefd op zijn.

Gisteren begon het allemaal officiel, EDHEC 2006 in La Rochelle (Frankrijk) is een feit!

Ons zeilteam heeft al bijna 3 dagen getraind en we hopen dat dit ook 3 dagen voorsprong zal opleveren tegen een niet te onderschatten vloot. Het enigste dat we nog zoeken, is wind!

De 3 land teams van ons schooltje (Hoge Zeevaartschool Antwerpen) zijn gisteren geariveerd ondersteund door een stand team dat onze school zal vertegenwoordigen.

Vandaag practice race!
Getroffen door ongeduld, om ons te meten met andere teams, zoals de Zwitsers, Finnen, Canadezen, ....., en uiteraard niet te vergeten La Douce France!

Vergeet niet te supporteren!!

www.ccedhec.com

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: