Gertjan en Koen Cleeren winnen United 4 in de 420 klasse

Dit weekend werden de United 4 wedstrijden gevaren in Hoorn. Zaterdag werden 3 reeksen gevaren in een variabele 2-3 Bft en zondag werden eveneens 3 reeksen gevaren in een ZEER variabele 1-2 bft.
In de 420 klasse (15 deelnemers) wonnen Gertjan Cleeren en Koen Cleeren voor Katinka Van Laer en Sofie Belis. De broers Cleeren wonnen 2 weken geleden ook de openingswedstrijd van het seizoen: Optispring in Stellendam. De top 3 werd vervolledigd door Jasper Kleijweg en Pieter van Notten uit Nederland.

meer info op www.united4sailing.org

foto © Leo Eggink

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: