Peter de Ridder gaststuurman Quantum Racing Team

  • Author: Ice
    Date: zo, 14/05/2006 - 00:42
    Tags:

Stuurman Peter de Ridder verruilt morgen eenmalig zijn favoriete helmstok voor het stuurwiel van de Quantum X-35. De eigenaar/stuurman van de Mean Machine prefereert op zijn eigen wedstrijdboten doorgaans een helmstok boven een stuurwiel.

De tweede wedstrijddag van de X-35 Audi Cup heeft hierdoor een bijzonder gedreven gaststuurman van formaat op het water.

De ervaren amateurs van het Quantum Racing Team hebben in de persoon van De Ridder een doorgewinterde stuurman aan boord. De vraag rest of hij net zo goed zijn weg kan vinden in deze klasse als bij zijn eigen boten.

Eigenaar Nic Bol: "Na een dag trainen is hij vast verliefd op de boot met stuurwiel én hopelijk is hij dan ook in vorm. De Ridder is heel enthousiast op onze uitnodiging ingegaan dus ik heb alle vertrouwen. Zijn trackrecord liegt er natuurlijk ook niet om. Wie weet kunnen we hem nog wel zo enthousiast maken om uiteindelijk een X-35 aan te schaffen."

Na twee wedstrijdweekeinden leidt het team het algemeen klassement van de Audi X35 Cup.

foto © Wilko Gijsbertsen

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: