Volvo Splash event Veere

Op 12 en 13 mei werd een splash evenement in Veere (NED) georganiseerd. Het weer zat mee en 138 splash zeilers maakten hun opwachting. Het werd een echte Nederland - België waarbij de nieuwe lichting splash zeilers zich niet onbetuigd lieten. Matthieu Willemart legde de Nederlanders het vuur aan de schenen. Jochem Bart Haakman is echter een schitterende zeiler. Een onwezelijke shift tijdens de start van de laatste reeks gooide roet in het eten waardoor Mathieu zijn start miste. Pieters Anthony, Hooft Robert, Boydens Stefaan wisten zich bij de eerste 10 zeilen.

Uitslagen top 3:
1. NED 2338 Jochem-Bart Haakman
2. NED 2323 Laura Hondel, van den
3. BEL 2253 Mathieu Willemart

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: