Wereldzeiler Hans Horrevoets overleden

Hoe schrijf je iets wat je niet wil schrijven? Wat niemand wil lezen? Hoe komt het dat je met duizend vragen in je hoofd zit, maar er zijn geen woorden om die vragen te bevolken?

Gevuld van onbegrip vernamen wij het tragische nieuws. Geheel onverwacht en veel te vroeg besloot de oceaan om Hans Horrevoets tot zich te nemen.

Ze zeggen wel eens dat mensen gaan als ze er klaar voor zijn, niet als jij er klaar voor bent. Wel, hij was er niet klaar voor en inderdaad wij waren er ook niet klaar voor! Iedereen die Hans ooit gekend heeft, zij het nu op het water, aan boord, in de bar of waar dan ook, zal ervan overtuigd zijn dat zijn heengaan een groot verlies is. Dat we je zullen missen is dan ook een onweerstaanbaar feit.

Wij wensen de vrouw, dochter, familie en vrienden van Hans veel sterkte toe in dit veel te vroeg heengaan.

foto © TEAM ABN AMRO

Discussieer hier

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: