team 49er Lefebvre - Van Laer op TV in Vlaanderen Sportland

Zondag 21 mei om 17.30h komen onze Belgische Olympische
Beloftes aan bod in Vlaanderen Sportland VRT 1
(herhaling zaterdag erna zelfde tijd)
In verrassende reportages en originele rubrieken toont Vlaanderen sportland nieuwe en minder bekende sporten, "topsporters in spe "

Deze keer werd "team 49er Lefebvre-Van Laer" gedurende een hele namiddag gevolgd.

Vlaanderen Sportland is geen klassiek sportprogramma. Niet de sport op zich, maar de sporter staat centraal. De rubrieken en reportages gaan niet zozeer over (top)sportprestaties, maar belichten allerlei andere facetten van de sportbeoefening: het pure sportplezier, de gezondheid, de mensen achter de schermen van de sport, de sportieve dimensie van bekende Vlamingen, jonge en minder jonge sporters, enz.

Alleen jammer dat de wind het volledig liet afweten zodat Yannick en Wannes de kans niet kregen hun ‘koersmachine’ op volle toeren te laten draaien.

Boegbeeld voor de jonge opkomende zeilers, Sebbe Godefroid, zeilde die dag de Tiger over naar Duinbergen (gelukkig stroming mee) en kwam daarna nog even de opnames bijwonen die plaatsvonden in zijn club OSRC aan de vuurtoren.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: