Belgische Snipers toppen tijdens Gran Trofeo Valencia

Afgelopen weekend werd de Gran Trofeo Valencia gezeild, het kampioenschap Snipe zeilen te Valencia en tevens het Europees Masters kampioenschap. Nieuwkomers in de Snipe klasse Bart Bomans en Jill Ponet (BEL) behaalden knap zilver terwijl Ben Van Cauwenberg en Nadia Deferm (BEL) met hun tiende plaats het goud in de Masters behaalden.

Voor Ben overigens met de pols in het plaaster is dit resultaat onverwacht een mooie prestatie.

Eén werden de Spanjaarden Triay Pons Jordi en Barranco Arturo. De derde plaats ging naar Jean en Justin Frebault (FRA).

60 boten namen deel aan dit schitterend georganiseerd kampioenschap / trouwens in de thuishaven van de 32e Americas Cup.
Stralende zon en windkracht 3 tot 4.

De Belgische medaillewinnaars vertrekken 1 juni naar Copenhagen voor hun deelname aan de Wibroe - cup.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: