Evi Van Acker Europees Kampioene Laser Radial

Evi Van Acker is vandaag Europees Kampioene geworden in Riccione Italie. Evi zeilde een heel regelmatige wedstrijd en dit bezorgt haar haar eerste Europese titel bij de senioren. Met 2 punten voorsprong op de Litouwse Volungeviciute Gintare kondigde zich vandaag nog een spannende slotdag aan.

Er werd echter niet meer gevaren waardoor de titel binnen is. Na overwinningen in Palma en Medemblik is dit een nieuw hoogtepunt in haar nog zo jonge carrière.

Schouderklopjes voor Evy mogen hier

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: