Volvo Ocean Race - In Port Race op zee voor Hoek van Holland verplaatst naar zondag 11 juni

Door gebrek aan wind tijdens de achtste etappe tussen Rotterdam en Portsmouth heeft de Volvo Ocean Race de In Port Race op zee voor Hoek van Holland verplaatst van zaterdag 10 juni naar zondag 11 juni*, om 11:00 uur. Daardoor vallen de aankomst van de zeilschepen en de In Port Race in een weekend.

Manager Marjolein Matthijssen verwacht mede door het prachtige weer enorme aantallen toeschouwers.

*Als de schepen later dan zaterdagavond middernacht aankomen, dan wordt de in-port race zelfs verschoven naar maandag.

http://www.rotterdamstopover.nl

foto: Brunel sailing on a glassy sea © Brunel

Discussieer hier

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: