Challenge Cup - de grootste zeilrace van Nederland naar Engeland

De Challenge Cup is de grootste zeilrace van Nederland naar Engeland. Afgelopen jaren verschenen er gemiddeld tussen de 60 a 95 jachten aan de start, hetgeen overeenkomt met zo'n 300 a 400 zeilers. Op woensdag 30 augustus wordt er gestart in de wedstrijd klassen IMS-, ORC-, Multi-hull en de bekende toerklasse.

Ook de organisatie ziet de Challenge Cup ieder jaar weer als een nieuwe uitdaging. De deelnemers, de wedstrijd, de gezelligheid en de kwaliteit in de meest brede zin van het woord (van locatie t/m catering) staan daarbij op een gezamenlijke eerste plaats. Het resultaat voor dit jaar mag er dan ook zijn:

What’s New:

  • Unieke Nieuwe Locatie: Marine Jachtclub en Officiers Club, een van de meest nautische locaties in Nederland
  • Nieuw traject: Den Helder - Lowetoft - Den Helder: nog meer uitdaging en nieuwe dimensies voor alle deelnemers, ook voor deelnemers die de race al vaker hebben gevaren!
  • Toevoeging van een Business Cup: Zeilen is een sport voor het bedrijfsleven, meer dan welke sport dan ook
  • Sportief Italiaans Design Horloge voor alle schippers bij officieel voltooien van de Chalenge Cup.
  • Challenge Cup 2006 Regatta Shirt voor alle deelnemers.
  • Uitstekende Catering & Gezellige Happy Hours
  • Challenge Cup: Uitstekend voor uw zeemijlen saldo als u volgend jaar de Fastnet race wilt varen

Business Cup
Naast de IMS-, ORC-, Multi-hull- en toerklasse, wordt dit jaar een extra wedstrijdveld toegevoegd aan de Challenge Cup: een Business Cup. Deelnemers in deze klasse mogen (anders dan in de andere klassen) met reclame varen en hebben recht op een groot aantal aan de Challenge Cup gerelateerde tegenprestaties. Middels inschrijving voor de Business Cup wordt een bedrijf automatisch co-founder van de Challenge Cup waarmee ze naamsvermelding krijgen op het Challenge Cup Regatta Shirt dat aan alle deelnemers wordt overhandigd.

Inschrijven kan via internet : www.challengecup.nl

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: