Team Branche Bureau wereldkampioen J22

Team Branche Bureau, bestaande uit Jeroen den Boer, Sanne Botterweg, Martijn Punt en Truus Vissia, is in het Franse Quiberon wereldkampioen J22 2006 geworden.

Eerder dit jaar wonnen zij ook al het Nederlands kampioenschap in Medemblik.

In totaal zijn er 12 wedstrijden gevaren waarbij de twee slechtste resultaten mochten worden afgetrokken.

Jeroen den Boer en zijn team hebben een constante serie gevaren getuige de 14e en 8e plaats als aftrek. In een veld met 43 boten hebben zij 48 punten behaald, twee minder dan team Witte Pijl met Huib Bannier, Paul Manuel en Jan Willem Landre. Derde is de wereldkampioen 2005 geworden, team Magic Marine, met 56 punten.

Lees het volledige verslag en interview met stuurman Jeroen den boer op www.j22.nl

Zie ook: www.j22worlds2006.com

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: