Aankondiging - Westlandcup tweedaags catamaran evenement

Op 29 en 30 juli 2006 wordt door Kustzeilvereniging ‘s-Gravenzande voor de 23ste keer de bekende Westlandcup georganiseerd: een gezellig tweedaags catamaranevenement voor de kust van ‘s-Gravenzande. Evenals voorgaande jaren wordt er gevaren op 2 gescheiden banen, zodat grote en minder grote boten elkaar niet zullen hinderen. Op zondag zal er tijdens de finale om de Westlandcup worden gestreden.

De volgende klassen zullen aan de start verschijnen:
A-Cat, F18, Nacra 20*, Hobie 14**, Hobie 16*,
Hobie 16+spi***, Open A Open B

* Pointregatta / klassenwedstrijd **Nederlands Kampioenschap
*** Wedstrijd in het kader van het Youth Catsailing Program (YCP)

Op het strand staat een feesttent met muziek en catering. Op zaterdag wordt de dag afgesloten met een gezellige BBQ. Voor meer informatie bel: 0174-417833 of kijk op www.kzvg.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: