Round Britain and Ireland Race - Winsome geen geluk deze keer

Winsome trekt zich terug uit de Round Britain and Ireland Race. Ze kampen met een kapotte spi en een gebroken roer. Ze varen nu rustig met het noodroer en hebben de wind in de rug (letterlijk dan). Eten en drinken hebben ze voldoende en zeilen nu in cruise mode terug naar punt van vertrek.

Formidable 3 van Piet Vroon ligt momenteel na berekende IRC tijd 2de (op 20 deelnemers) en in de IRM divisie 1 (op 4 deelnemers)

Sevenstar Round Britain & Ireland Race

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: