Sebbe Godefroid wint de Mext Multihull Cup (video update)

Sebbe Godefroid (BEL) en Carlolijn brouwer (NED) winnen de Mext Multihull Cup 2006. Op zondag 13 augustus konden zij reeds genieten van 7 minuten en 43 seconden voorsprong in het klassement. Sebbe en Carolijn finishte zondag op een 4de plek, 4 minuten en 25 seconden achter de kampioenen van zondag, de Franse gebroeders Boulogne, voormalig wereldkampioen Formula 18.

Door hun diskwalificatie op de eerste dag (boei gemist), waren alle kansen verkeken voor de gebroeders Boulogne om kampioen te kunnen worden.

En niet vergeten dat Sebbe Godefroid vanavond in de talkshow "Zomer 2006" van Jan Leyers te gast is (VRT). Uitzending is om 21u55!

foto © ClubRacer

Mext Multihull Cup

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun datagedreven digitale marketing en e-commerce optimalisaties met zijn online marketing bedrijf Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: