Sebbe Godefroid wint de Mext Multihull Cup (video update)

Sebbe Godefroid (BEL) en Carlolijn brouwer (NED) winnen de Mext Multihull Cup 2006. Op zondag 13 augustus konden zij reeds genieten van 7 minuten en 43 seconden voorsprong in het klassement. Sebbe en Carolijn finishte zondag op een 4de plek, 4 minuten en 25 seconden achter de kampioenen van zondag, de Franse gebroeders Boulogne, voormalig wereldkampioen Formula 18.

Door hun diskwalificatie op de eerste dag (boei gemist), waren alle kansen verkeken voor de gebroeders Boulogne om kampioen te kunnen worden.

En niet vergeten dat Sebbe Godefroid vanavond in de talkshow "Zomer 2006" van Jan Leyers te gast is (VRT). Uitzending is om 21u55!

foto © ClubRacer

Mext Multihull Cup

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: