ONK Zeezeilen: inschrijvingen geopend

Het ONK Zeezeilen wordt dit jaar gehouden op vrijdag 22 t/m zondag 24 september, Seaport Marina IJmuiden. De inschrijving is gisteren 1 augustus geopend. Deelnemende klassen zijn IMS, X-35 en PION. Vijftig tot zestig schepen worden verwacht.

De Notice of Race is te vinden op de website van het evenement. Inschrijven doe je daar ook. Voor bemiddeling bij het samenstellen van de bemanning is er de bemanningspool.

Het wedstrijdveld bestaat dit jaar dus uit zeezeilende handicap- en eenheidsklassen. Te samen goed voor een sterke en zeer competitieve vloot.

IMS en PION varen op vrijdag en zondag korte banen en op zaterdag een middellange baan van vijf uur. X-35 vaart uitsluitend korte banen. De prijsuitreiking is op zondag om 16.30 uur. Op zaterdagavond is er een feestavond met diner en muziek. Verder onder meer elke dag steigerbier na binnenkomst.

Het ONK Zeezeilen maakt deel uit van het IMS Topevenementencircuit en telt mee voor de Verbondsbezem.

www.nkzeezeilen.nl

foto: Daikin Airco met schipper Nic Bol - IMS 1 winnaar ONK Zeezeilen 2005

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: