Quinten Lauwers en jules Greeve Belgisch kampioen Cadet zeilen

De eerste dag begon met een lichte bries (2 a 3 bft).
Quinten Lauwers en Jules Greeve lieten meteen zien wat ze werkelijk waard waren door na de eerste wedstrijddag de eerste plaats voor ieders neus weg te kapen met 2x een 1ste plaats en een 2de plaats. Ze werden op de voet gevolgd door het team van Morgan Good en Manu Lodewijckx met 2x een 2de plaats en een 1ste plaats. Op de 3de plaats stond na één dag Roger De Munck met Seppe Greeve.

De tweede dag begon met een goed windje (3 bft) dat nog opkwam tot 5 bft. De twee eerste manches van die dag werden gewonnen door het team Lauwers-Greeve. Maar in de eerste manche van de namiddag kapseisden zij en moesten ze zich tevreden stellen met een 3de plaats voor die manche (wat later hun afval werd). De voorlaatste manche werd gewonnen door het team De Munck-Greeve en de allerlaatste manche werd gewonnen door Morgan en Manu. De Belgische titel ging naar de Belgische tv-sterren Quinten Lauwers en Jules Greeve.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: