24 Uurs Zeilrace 2006 start met sterk deelnemersveld

Op vrijdag 25 augustus 2006 gaat de Delta Lloyd 24-Uurs Zeilrace 2006 van start met een sterk deelnemersveld. Vrijwel alle winnaars van 2005 verdedigen hun bekers. Koen van Esch mengt zich met zijn Mini Transat in de strijd om de zeemijlen. Daarbij moet hij het opnemen tegen Roy Heiner die zijn zinnen op een nieuw record heeft gezet.

Heiner vaart met de Delta Lloyd MaxFun 35. Vorig jaar legde de ABN AMRO MaxFun 35 de meeste mijlen af. Schipper Martijn Snip waagt opnieuw een poging om die prestatie te evenaren of te overtreffen.

Niek Hoek, Voorzitter Raad van Bestuur Delta Lloyd Group en Nederlands Kampioen Platbodem VA-klasse, doet voor het eerst met zijn eigen lemsteraak ‘Het Vliegend Hart’ mee. Het startsignaal klinkt tussen 18.30 uur en 19.45 uur op zestien locaties langs de kusten van Noord-Holland, Friesland en Flevoland. De teller staat definitief op 635 voorinschrijvingen.

Meer info: 24 Uurs Zeilrace

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: