Peter Laureyssens heeft technische problemen met zijn ECOVER

Het zal wel voor iedereen duidelijk geweest zijn dat er iets aan de hand was met Peter Laureyssens, of zijn boot, in de wedstrijd die nu loopt, Les Sables - Les Acores - Les Sables.
Na een schitterende start waar hij uiteindelijk aan de leiding kwam te liggen viel hij vorige week drastisch terug in het klassement, vandaag naar de 21e plaats overall, op meer dan 90 mijl van de leider.

Via de wedstrijdleiding is nu vernomen dat hij technische problemen zou hebben met zijn roer(en), veel meer details zijn nog niet gekend. Meer info hierover in de loop van de dag op de wedstrijdsite (www.lessables-lesacores.com/)
Er zullen dus herstellingen moeten uitgevoerd worden in Horta. Wedstrijdwinst zit er waarschijnlijk niet meer in. We veronderstellen dat Peter als dan nog zal proberen de 2e etappe van de wedstrijd binnen te halen.

foto © Vision-art.be

Meer insiders info via het ClubRacer forum

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: