Antwerp Race - Inschrijvingen open!

Het is weer zover, het lange aftellen is afgelopen. Harry Joris, de voorzitter van de Koninklijke Liberty Yacht Club heeft het genoegen u en uw bemanning te mogen uitnodigen voor de 19de Antwerp Race op zaterdag 7 oktober 2006.
Zoals elk jaar mogen slechts 225 Zeiljachten deelnemen aan dit spektakel.

Snel inschrijven en betalen is een must. Vanaf vandaag 9.00 uur zijn de inschrijvingen open. Vergeet ook niet je plaats te reserveren voor de pendelbus die vertrekt naar de starthavens.

Qua formule is er volgens de kersverse organisator niet veel veranderd. Axel de Cock de event organisator licht toe "Omdat we een winnend zeepaard niet te gauw op stal houden is er qua formule niet
veel gewijzigd. Lees goed de notice of race, -ook op de website- en bereid je navigatie goed voor. Het succes van deze race ligt immers in een foutloos parcours, weinig protesten bij de finish en geen schade of ongevallen."

Skippers Night 3 oktober
Zoals elk jaar is er de Skippers Night, ditmaal op 3 oktober vanaf 19.00 uur in de Koninklijke Liberty Yacht Club, Thonetlaan 131 te 2050 Antwerpen. De afwezigen kunnen de sailing instructions ook afhalen de avond voor de start in de starthavens Terneuzen of Breskens.

Aperitief na de race
Direct na de finish is iederen welkom op de kaaien van het Willemdok om op dreef te komen voor de big party.

Landenbuffet in zaal Stuurboord
Na de aperitief komt het feest pas echt op dreef en gaan om 19.00 uur de deuren open van zaal Stuurboord aan de Rijnkaai, recht tegenover het Willemdok. Daar kan je tegen de prijs van € 25 aan 5 buffetten van evenveel landen aanschuiven.

Prijsuitreiking is voorzien omstreeks 22.00 uur en daarna is het partytime.

Meer info: Antwerp Race

Insiders info via het ClubRacer forum

foto © www.vision-art.be

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: