Brons voor Klaartje Zuiderbaan en haar teamleden bij ISAF NATIONS CUP zeilen

Klaartje Zuiderbaan heeft met haar teamleden de derde plaats behaald op de ISAF Nations Cup in Ierland. De wereldtopmatchracers lieten een spannende halve finale zien in deze belangrijke landenwedstrijd van het matchracen. Het goud was voor Frankrijk, zilver voor Denemarken en brons voor de Nederlandse zeilsters met stuurvrouw Klaartje Zuiderbaan en bemanningsleden Nanda Nengerman, René Groeneveld en Trijntje Zuiderbaan. Australië behaalde de vierde plaats.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: