Clean Sweep voor TP 52 Mean Machine

  • Author: Ice
    Date: wo, 27/09/2006 - 09:16
    Tags:

Mean machine wint Breitling MedCup Circuit 2006

Mean Machine sluit in Ibiza (ESP) het Breitling MedCup Circuit 2006 af met een schitterende overwinning in de Trofeo Balearia race. Het Mean Machine team presteert het om tijdens dit 6de en laatste evenement 2 paaltjes te varen.

Met 3 van de 6 Breitling MedCup op hun naam nemen ze niet alleen de Breitling MedCup Trophy mee naar huis maar winnen ze ook al het zilverwerk wat er te verdienen te viel; de Corintian Trophy, the best overall elapsed time en de Overall Prize.

Meer informatie via: www.mean-machine.nl en www.medcup.org

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: