Clean Sweep voor TP 52 Mean Machine

  • Author: Ice
    Date: wo, 27/09/2006 - 09:16
    Tags:

Mean machine wint Breitling MedCup Circuit 2006

Mean Machine sluit in Ibiza (ESP) het Breitling MedCup Circuit 2006 af met een schitterende overwinning in de Trofeo Balearia race. Het Mean Machine team presteert het om tijdens dit 6de en laatste evenement 2 paaltjes te varen.

Met 3 van de 6 Breitling MedCup op hun naam nemen ze niet alleen de Breitling MedCup Trophy mee naar huis maar winnen ze ook al het zilverwerk wat er te verdienen te viel; de Corintian Trophy, the best overall elapsed time en de Overall Prize.

Meer informatie via: www.mean-machine.nl en www.medcup.org

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: