Wie is de beste zeiler en zeilster op onze planeet dit jaar?

  • Author: Ice
    Date: za, 30/09/2006 - 03:07

ISAF Rolex World Sailor of the Year Awards

Rolex en de International Sailing Federation (ISAF) hebben donderdag de genomineerde zeilers en zeilsters bekend gemaakt. De criterium voor een nominatie in de ISAF Rolex World Sailor of the Year Awards 2006 waren 'outstanding achievement' gedurende de periode van 1 september tot en met 31 augustus 2006. De winnaars zullen op 7 november bekend gemaakt worden.

De genomineerden:

bij de vrouwen
Monica AZON CANALDA, Sandra AZON CANALDA and Graciela PISONERO CASTRO (ESP)
Dee CAFFARI (GBR)
Dorte JENSEN (DEN)
Helena LUCAS (GBR)
Daida MORENO (ESP)
Paige RAILEY (USA)

bij de mannen
Peter GILMOUR (AUS)
Sébastien JOSSE (FRA)
Yves PARLIER (FRA)
Bruno PEYRON (FRA)
Mike SANDERSON (NZL)

Meer info over de genomineerde zeilers en zeilsters:
ISAF Rolex World Sailor of the Year Awards 2006

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: