ECOVER II in aantocht

  • Author: Ice
    Date: wo, 06/09/2006 - 11:54

Mike Golding verlengt zijn sponsoring contract met het Belgische bedrijf Ecover. Hiermee stelt Mike zijn deelname aan de Vendee Globe 2008 veilig. Inhoud van het contract is ook dat er een nieuwe Open 60 boot gebouwd wordt. De ECOVER II zal zoals ECOVER I een Owen Clarke ontwerp worden in samenwerking met Merfyn Owen, composiet leverancier SP Technologies en bouwer Hakes Marine (NZL).

Het bouwen van de nieuwe Open 60 start in oktober 2006 en zal volgens verwachting in juli 2007 opgeleverd worden.

Op 20 oktober start Mike Golding nog met de 3 jaar oude ECOVER I de Velux 5 Oceans yacht race.

foto: Paul Hakes (Hakes Marine - NZL) en Mike Golding (GBR) bezegelen het contract met een handdruk © MGYR

www.mikegolding.com

Preview van de ECOVER II via het ClubRacer forum

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: