ECOVER II in aantocht

  • Author: Ice
    Date: wo, 06/09/2006 - 11:54

Mike Golding verlengt zijn sponsoring contract met het Belgische bedrijf Ecover. Hiermee stelt Mike zijn deelname aan de Vendee Globe 2008 veilig. Inhoud van het contract is ook dat er een nieuwe Open 60 boot gebouwd wordt. De ECOVER II zal zoals ECOVER I een Owen Clarke ontwerp worden in samenwerking met Merfyn Owen, composiet leverancier SP Technologies en bouwer Hakes Marine (NZL).

Het bouwen van de nieuwe Open 60 start in oktober 2006 en zal volgens verwachting in juli 2007 opgeleverd worden.

Op 20 oktober start Mike Golding nog met de 3 jaar oude ECOVER I de Velux 5 Oceans yacht race.

foto: Paul Hakes (Hakes Marine - NZL) en Mike Golding (GBR) bezegelen het contract met een handdruk © MGYR

www.mikegolding.com

Preview van de ECOVER II via het ClubRacer forum

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: